• Телефон:
    0898 74 48 95

  • Имейл
    avtokonsult_2000@abv.bg

Доверете ни се!   Ние работим успешно повече от 15 години. Стремим се и успяваме да провеждаме  обучение, което да направи от Вас добре подготвени теоретично и практически,  спокойни и уверени водачи. Учебен център АВТОКОНСУЛТ - 2000 обучава кандидати за водачи от категории: В, В на автоматик, С, СЕ, Д, кандидати за водачи с увреждания на опорно - двигателния апарат  на АВТОМАТИК  и  с ПРИСПОСОБЛЕНИЯ. Екипът ни от доказани професионалисти:

инж. Трифон Кацаров – Ръководител на учебен център; 0898744895

инж. Димитър Молдуванов;

инж. Ангел Тилешки;

Златка Саманджиева;

инж. Йосиф Стамболийски;

Александър Бояджиев и

Златко Райчев

е мотивиран да работи индивидуално с всеки от Вас, акцентирайки  върху безопасността и удоволствието от шофирането.

На базата на нашите познания и дългогодишен опит в областта, ние изградихме структура,  не просто за обучение на шофьори, а за създаване на съзнателни и уверени във възможностите си  водачи на моторни превозни средства от всички категории.

Учебен център АВТОКОНСУЛТ – 2000 е член на Съюз на преподавателите по авто-мото подготовка В България  и на  Европейската федерация на автоучилищата.

Учебен център АВТОКОНСУЛТ - 2000 обучава  кандидати за водачи с увреждания на опорно - двигателния апарат на АВТОМАТИК  и  с  ПРИСПОСОБЛЕНИЯ.

Обучение на Автоматик и с приспособления

Автоконсулт -2000 е единствения специализиран Учебен център на територията на град Пловдив , чиито преподаватели по управление с дългогодишен опит обучават  водачи на моторни превозни средства с увреждания  на опорно – двигателния апарат. Обучението се провежда на автомобили с автоматична скоростна кутия и с приспособления, компенсиращи такива увреждания. Учебните автомобили с автоматични скоростни кутии и  с приспособления, компенсиращи уврежданията :  Фолксваген Поло и Нисан Микра са със сертификати за годност на приспособленията и отговарят на изискванията на Закона за движението по пътищата и на Наредбата за обучение на кандидати за водачи на моторни превозни средства.

      Преподаватели по практическо обучение: инж. Трифон Кацаров - Ръководител на Учебен център"Автоконсулт 2000" и Златка Саманджиева.

 

Нашите лектори