• Телефон:
    0898 74 48 95

  • Имейл
    avtokonsult_2000@abv.bg

Доверете ни се!   Ние работим успешно повече от 15 години. Стремим се и успяваме да провеждаме  обучение, което да направи от Вас добре подготвени теоретично и практически,  спокойни и уверени в способностите си водачи. Учебен център "АВТОКОНСУЛТ"  обучава кандидати за водачи от категории: В, В 78 на автоматик, С, СЕ, Д, кандидати за водачи с увреждания на опорно - двигателния апарат  на АВТОМАТИК  и  с ПРИСПОСОБЛЕНИЯ. Екипът ни от доказани професионалисти:

инж. Трифон Кацаров – Ръководител на учебен център; 0898744895

 

Златка Саманджиева

и

Златко Райчев

е мотивиран да работи индивидуално с всеки избрал "Автоконсулт", акцентирайки  върху безопасността и удоволствието от шофирането.

На базата на нашите познания и дългогодишен опит в областта, ние изградихме структура,  не просто за обучение на шофьори, а за създаване на съзнателни и уверени във възможностите си  водачи на моторни превозни средства от всички категории.

Учебен център "АВТОКОНСУЛТ" е член на Съюз на преподавателите по Авто-мото подготовка в България  и на " Европейската федерация на автоучилищата".

Учебен център "АВТОКОНСУЛТ"  обучава  кандидати за водачи с увреждания на опорно - двигателния апарат на АВТОМАТИК  и  с  ПРИСПОСОБЛЕНИЯ.

Обучение на Автоматик и с приспособления

"Автоконсулт"  е единственият специализиран Учебен център на територията на град Пловдив , чиито преподаватели по управление с дългогодишен опит обучават  водачи на моторни превозни средства с увреждания  на опорно – двигателния апарат. Обучението се провежда на автомобили с автоматична скоростна кутия и с приспособления, компенсиращи такива увреждания. Учебните автомобили с автоматични скоростни кутии и  с приспособления, компенсиращи уврежданията :  Фолксваген Поло и Хюндай I 10 са със сертификати за годност на приспособленията и отговарят на изискванията на Закона за движението по пътищата и на Наредбата за обучение на кандидати за водачи на моторни превозни средства.

      Преподаватели по практическо обучение: инж. Трифон Кацаров - Ръководител на Учебен център"Автоконсулт " и Златка Саманджиева.

 

Нашите лектори